Installera bergvärme

Bergvärmepumpen är den vanligaste, mest lönsamma och beprövade värmepumps­lösningen.

Bergvärmepumpen använder solenergi lagrad i berggrunden och placeras vanligtvis i pannrum, groventré eller tvättstuga. Då den står inomhus och inte utsätts för väder och vind, de gör att anläggningen kommer fungera effektivt i många år.

När du väljer Värmepumpcenter för din bergvärmeinstallation får du kvalificerad hjälp från början till slut. Vårt dedikerade team ser till att din värmepump installeras effektivt och korrekt för bästa resultat.

Installation av bergvärme

Nyinstallation, eller utbyte av bergvärme, kan vara ett lämpligt tillfälle att passa på att installera naturkyla. Naturkylan (passiv kyla) svalkar huset på ett energieffektivt och miljövänligt sätt.

Vi kyler huset genom att föra ner värmen i borrhålet sommartid, för att sedan återanvändas vintertid. Detta ökar även borrhålets energieffektivitet och livslängd.

Med bra samarbetspartners inom energiborrning, el och isolering kan vi leverera totallösningar med mycket hög standard.

IVT har 6 + 10 års garanti på sina värempumpar.

För att du som kund skall känna trygghet och få svar på era frågor bokar vi alltid ett kostnadsfritt hembesök.

Ring oss på 026-14 29 01 eller skicka in en förfrågan. 

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Värmepumpcenter i Gävle AB sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.