Välj rätt värmepump

Vill du ha hjälp att välja värmepump? Vi gör kostnadsfria hembesök för offert. 

Värmepumpsguide

På IVT:s hemsida finns en värmepumpsguide som kan hjälpa dig välja rätt värmepump till din villa.

Du kommer att få svara på några frågor och välja ett antal förutsättningar. När du gått igenom alla steg föreslår systemet den/de lösning(ar) som passar dig bäst.

Se hur mycket du kan spara

Beräkningsprogrammet är noggrant utformat för att ge en så rättvis bild som möjligt av hur mycket just du kan spara i ditt hus. Vi använder t.ex. en avancerad meteorologisk databas med data över alla platser i Sverige. Databasen innehåller ute-temperaturen för alla timmar under ett år, och programmet kan därför beräkna energiåtgång för varje timme på året.

Vi hjälper dig med allt

Programmet ger trots allt endast en översikt över din besparing. IVT Center eller närmaste IVT återförsäljare är specialutbildade för att hjälpa dig med rätt värmepump för bästa besparing i ditt hus.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Ring oss på 026-14 29 01 eller skicka in en förfrågan. 

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Värmepumpcenter i Gävle AB sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

  IVT center

  Alla IVT center har genomgått SEV certifieringsutbildning hos oss. ​Vi har även en mindre utställning på våra produkter hos oss.

  Våra installationer är fackmässigt utförda enligt IVT höga krav. Ni kommer vid eventuell driftstörning ha tillgång till snabb och kunnig service. Vi har dom flesta komponenter på lager. Detta gör att vi oftast kan åtgärda felet.

  SKVP-gruppen

  IVT och vi som återförsäljare är medlem i SKVP-gruppen.
  En fristående organisation av ledande företag i branschen som gemensamt agerar för att utveckla värme- och energibranschen.

  SKVP-gruppen arbetar också för ökat konsumentskydd vilket ger dig extra trygghet.