Installera jordvärme

Att installera jordvärme är ett bra val för dig som vill ha en effektiv och miljövänlig uppvärmningslösning. Genom att utnyttja den naturliga värmen som lagras i jorden kan du sänka dina energikostnader, minska din miljöpåverkan och njuta av en stabil och långsiktig uppvärmning av ditt hem. Vår långa erfarenhet i branschen garanterar dig en trygg och säker installation av din jordvärmepump.

IVT GEO 600

Installera jordvärmepump

Vi på Värmepumpcenter i Gävle tar hand om hela processen när du vill installera en jordvärmepump. Tack vare våra tillförlitliga samarbetspartners kan vi erbjuda en totallösning inklusive grävning och dragning av kollektorslang, vilket säkerställer en effektiv och professionell installation från start till mål. Vid behov byter vi även ut din gamla värmepump och ser till att den nya jordvärmepumpen installeras och integreras sömlöst med ditt befintliga system.

Kostnaden för att installera jordvärme

Kostnaden för att installera jordvärme varierar beroende på bland annat tomtens förutsättningar och markförhållanden. När du bokar in ett kostnadsfritt hembesök tar vi därför fram en offert med information om kostnaden för installation av jordvärme och allt du behöver veta. Vi hjälper dig gärna att välja den värmepump som passar bäst för just ditt hem och din energiförbrukning.

IVT har 6 + 10 års garanti på sina värempumpar.

För att du som kund skall känna trygghet och få svar på era frågor bokar vi alltid ett kostnadsfritt hembesök.

Ring oss på 026-14 29 01 eller skicka in en förfrågan. 

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Värmepumpcenter i Gävle AB sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.